Vakantiehuis kopen Amsterdam

Een vakantiehuis kopen nabij Amsterdam? U geniet het hele jaar door van uw eigen (tweede) huis in een natuurlijke omgeving. Op Châlet Parc De Vechtoever bent u van harte welkom om recreatief te verblijven in uw eigen vakantiewoning! U wordt wakker in het groen en wordt met het geluid van vogeltjes wakker. Hoe heerlijk is dat?

Om u een duidelijk beeld te geven hebben wij ons verkoopaanbod van vakantiehuizen hieronder op een rijtje gezet.

#1 Chalet Keuyenlandt – Vakantiehuis kopen Amsterdam

Dit spiksplinternieuwe royale chalet op Chalet Parc De Vechtoever bevat 3 slaapkamers en staat op een flinke kavel. De woonkamer is uitgevoerd met een open keuken en heeft een moderne ruime badkamer. Door het mooie ontwerp met voor- en zijluifel en veranda is er ook een fijne buitenruimte. Het chalet is voorzien van CV verwarming en is volledig ingericht, gebaseerd op een bezetting van 6 personen.

#2 Chalet Bommelstein – Vakantiehuis kopen Amsterdam

Het vakantiehuis, genaamd ‘Chalet Bommelstein’, heeft een oppervlakte van 44 m2, twee slaapkamers en een verzorgde inrichting. Bovendien beschikken de chalets over een extra grote douche en een CV verwarming. Deze en alle andere vakantiehuizen zijn erg geschikt als tweede woning op Chalêt Parc De Vechtoever, zeker als u in de buurt van Amsterdam wilt zijn.

#3 Royale kavel – Vakantiehuis kopen Amsterdam

Naast de bestaande vakantiewoningen is het ook mogelijk om uw eigen vakantiehuis te plaatsen op een kavel op Châlet Parc De Vechtoever.

Deze unieke, aan de bomenrand gelegen kavel van ± 387 m2 (zie afbeelding hieronder) is beschikbaar voor het plaatsen van een chalet van 60 m2 + schuur van 10 m2.

Er zijn nog enkele andere kleinere kavels van verschillende afmetingen beschikbaar waar een vakantiehuis geplaatst kan worden. 

Over Châlet Parc De Vechtoever | Green Spirit Parken

Châlet Parc De Vechtoever is gelegen in een oase van rust midden in de Hornpolder. Door de Hornpolder stroomt de Vecht, een rivier die in verbinding staat met de bekende Loosdrechtse Plassen. Het vakantiepark ligt dus op een schitterende, waterrijke plek om volop te kunnen genieten van Rust, Ruimte en Recreatie. Door de unieke locatie is Châlet Parc De Vechtoever van Green Spirit Parken meer dan geschikt om te verblijven uw gekochte vakantiehuis.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​