Recreatiewoning huren voor langere tijd

Bent u op zoek naar een recreatiewoning voor een langere tijd? Op de vakantieparken van Green Spirit Parken bent u voor een langere periode van harte welkom in één van onze chalets.

Op onze vakantieparken vindt u diverse chalets met een keurige inrichting. Onze gasten zijn het er over eens dat het de ideale plek is om een tijdelijk een chalet of vakantiehuis te huren, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing of verhuizing. Door de unieke ligging in de bossen of aan het water ervaart u gegarandeerd de rust en de ruimte tijdens een langere periode op één van onze vakantieparken. Lees snel verder om meer te weten te komen over onze groene parken.

Huur een tijdelijke chalet in Utrecht

De langhuur chalets op Bos Park Bilthoven in de nabijheid van Utrecht zijn geschikt voor 1 tot 6 personen. De recreatiewoningen, bijvoorbeeld ‘Chalet Taos’ of ‘Luxe Chalet‘, beschikken over voldoende woonruimte en een verzorgde inrichting. Bovendien beschikken de chalets over een toilet, douche en een CV verwarming. Onze vakantiehuizen zijn dus erg geschikt voor een langdurig verblijf op Bos Park Bilthoven, zeker als u in de buurt van Utrecht wilt zijn.

Over Bos Park Bilthoven

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek op de Utrechtse Heuvelrug in de provincie Utrecht om van een heerlijke vakantie te genieten. Bent u op zoek naar een plek om te overbruggen, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of verbouwing? Ook voor een langere tijd hebben wij chalets beschikbaar. Elke dag een vakantiegevoel!

Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de culturele steden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens uw langere periode op ons park. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park. Er is ontzettend veel te beleven!

  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzembad en peuterbad
  • Animatieteam in zomerseizoen
  • Speeltuin met spingkussen
  • Stuifduin met kabelbaan

Tijdelijke huren vlakbij Amsterdam & Hilversum

De recreatiewoningen op Chalêt Parc De Vechtoever in Nederhorst Den Berg (tussen Amsterdam en Hilversum) zijn geschikt voor 1 tot 4 personen. De woning, genaamd ‘Chalet Bommelstein’, heeft een oppervlake van 44 m2, 2 slaapkamers en een verzorgde inrichting. Bovendien beschikken de chalets over een extra grote douche en een CV verwarming. Onze chalets zijn dus erg geschikt voor een langdurig verblijf op Chalêt Parc De Vechtoever, zeker als u in de buurt van Amsterdam of ‘t Gooi wilt zijn.

Over Châlet Parc De Vechtoever

Châlet Parc De Vechtoever is gelegen in een oase van rust midden in de Hornpolder (vlakbij Amsterdam). Hoewel hier de stad ver weg lijkt kunt u voor een langere termijn onbezorgd verblijven nabij en het water van de kronkelende Vecht en de stad Amsterdam. Het park is een perfecte uitvalsbasis, bijvoorbeeld tijdens uw verbouwing of verhuizing.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​