Camping Utrecht

Vier uw vakantie op dé camping in Utrecht!

De provincie Utrecht is volgens ons de mooiste regio in Nederland om uw vakantie te vieren samen met uw partner, gezin of familie. Vooral de Utrechtse Heuvelrug is erg populair onder wandel- en fietsliefhebbers. De natuur, rust en ruimte van de Utrechtse Heuvelrug ervaart u op Bos Park Bilthoven. De Utrechtse camping, de naam zegt het al, ligt midden in het bos van Bilthoven. Voel de rust, ruimte en recreatie in een chalet, (luxe) tent, vouwwagen, duinwagen, caravan of camper op Bos Park Bilthoven.

Bent u op zoek naar een rustige kampeerplek op een gezellige camping in Utrecht? Wij ontvangen u graag op één van onze ruime kampeerplaatsen op Bos Park Bilthoven. Van juni tot eind oktober kunt u altijd een mooi plekje uitzoeken met uw tent, vouwwagen, caravan of camper om te genieten van onze camping en de prachtige gebieden in Utrecht.

Wanneer u niet beschikt over een kampeermiddel is de de luxe glamping tent ‘CoCo Sweet’ perfect voor u! Voor de echte avonturiers is de duinwagen een echte aanrader. Kortom, er zijn ontzettend veel mogelijkheden om te kamperen op de leukst camping van Utrecht: Bos Park Bilthoven. En dat midden in de Utrechtse natuur!

Chalet huren op camping Utrecht

Wilt u dit jaar voor het eerst met het hele gezin op vakantie dichtbij huis? Staat een vriendenweekend op de planning? Of u wilt uw geliefde verassen met een romantisch weekend weg? In alle gevallen doet het u goed om even helemaal tot rust te komen in één van de knusse chalets op een camping in Utrecht. En niet zomaar een camping… op Bospark Bilthoven heeft u de keuze uit verschillende chalets die allen tot in de puntjes voor u zijn verzorgd. Het enige wat u hoeft te doen is uw tas inpakken!

Wat is er te doen op deze camping in Utrecht?

Uw gezin kunt zich tijdens uw verblijf op Bos Park Billthoven volop vermaken. De kinderen zullen het verwarmde buitenzwembad fantastisch vinden. Het zwembad staat op het terrein van de Utrechtse camping, dus de kinderen vermaken zich hier prima, terwijl u ontspannen bij uw caravan of tent zit. Uw kinderen zullen altijd weer veilig de weg naar de kampeerplaats terug kunnen vinden. Voor de hele kleintjes is er een apart peuterzwembad. Daarnaast kunnen de kinderen prima spelen in de speeltuin, springen op het springkussen en tijdens de belangrijkste vakanties is er een animatieteam aanwezig die uw kinderen de gehele dag bezig houden met leuke activiteiten. Verder is er een keurig onderhouden sanitairgebouw en kunt u uw was in de wasserette doen. ‘s Avonds is het altijd gezellig op het terras van de cafetaria en het restaurant op het terrein van Bos Park Bilthoven.

Ontdek de omgeving van camping Utrecht

Utrecht staat bekend om de Utrechtse Heuvelrug. Het zuidelijk gedeelte van de Utrechtse Heuvelrug omvat het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Talrijke fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied zeer uitnodigend om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maakt het gebied bovendien interessant voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, In Nationaal Park de Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. Het natuurgebied behelst 56 gemarkeerde wandelroutes van 2 tot 21 kilometer, zodat er voor iedereen een geschikte route bij zit.

De Utrechtse Heuvelrug heeft een netwerk van startpunten en groene entrees waar u het wandelgebied in kunt gaan. Veel startpunten bevinden zich in de buurt van een NS-station; ideaal voor iedereen die met de trein reist! Al wandelend door het heuvelachtige en bosrijke natuurgebied van de Heuvelrug komt u onder meer langs heidevelden waar schapen grazen en loopt u over stuifzandterrein met mooie vliegdennen.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​