Recreatiewoning Utrechtse Heuvelrug

Hooggelegen aan de westelijke rand van de Gelderse Vallei ligt de Utrechtse Heuvelrug. Met een gebied van 23.000 ha aan bossen, samen met heidevelden en stuifzand is deze regio het grootste bosgebied van Nederland. Bekende heuveltoppen zijn de Grebbeberg (52 m) en de Amerongse berg (68 m).

Vakantie Utrechtse Heuvelrug

Zoekt u in de Utrechtse Heuvelrug naar een gezellig vakantieverblijf voor het hele gezin? Bos Park Bilthoven vormt een unieke plek waar u kunt genieten van een heerlijke vakantie midden in een veelzijdig natuurgebied. Dankzij de omringende bossen en de zandverstuivingen is er voor iedereen een ideaal plekje te vinden, hetzij een zonnige standplaats, hetzij lekker in de schaduw.

In de zomerperiode staat er voor gezinnen met kinderen een animatieteam klaar en kunt u samen met uw kroost naar het buitenbad of peuterbad gaan. Voor nog meer kinderpret is er een springkussen, een kabelbaan met voetbalveld en een speeltuin. Daarnaast kunt u natuurlijk ook genieten van de weldadige rust of de omgeving verkennen langs een van de talloze fiets- en wandelroutes.

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Het zuidelijk gedeelte van de Heuvelrug omvat het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Talrijke fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied zeer uitnodigend om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maakt het gebied bovendien interessant voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, In Nationaal Park de Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. Het natuurgebied behelst 56 gemarkeerde wandelroutes van 2 tot 21 kilometer, zodat er voor iedereen een geschikte route bij zit.

De Utrechtse Heuvelrug heeft een netwerk van startpunten en groene entrees waar u het wandelgebied in kunt gaan. Veel startpunten bevinden zich in de buurt van een NS-station; ideaal voor iedereen die met de trein reist! Al wandelend door het heuvelachtige en bosrijke natuurgebied van de Heuvelrug komt u onder meer langs heidevelden waar schapen grazen en loopt u over stuifzandterrein met mooie vliegdennen.

Recreatiewoning Utrechtse Heuvelrug

Recreatiewoning Utrechtse Heuvelrug? – ja, ook dat kan op Bos Park Bilthoven! Kies een van de sfeervolle chalets voor een romantische vakantie met z’n tweetjes of voor een gezellig groepsverblijf. De chalets zijn volledig ingericht dus u hoeft alleen enkele persoonlijke eigendommen mee te nemen.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​