Chalet huren Veluwe

Wat is de reden waarom u overweegt om een chalet op de Veluwe te gaan huren? Wellicht wilt u dit jaar voor het eerst met het hele gezin op vakantie en u blijft toch graag dichtbij huis. Er staat een vriendenweekend op de planning of u wilt uw geliefde verassen met een romantisch weekend weg. In alle gevallen doet het u goed om even helemaal tot rust te komen op Bos park Bilthoven. U heeft de keuze uit verschillende chalets die allen tot in de puntjes voor u zijn verzorgd. Het enige wat u hoeft te doen is uw tas inpakken!

Een chalet Veluwe huren voor kleine en grote groepen

Het grote voordeel van een chalet Veluwe huren via het vakantiepark, is dat de huisjes geschikt zijn voor zowel grote als kleine groepen. Kies voor glamping in een luxe slaapcabine, kies voor een gezellig huisje waar u genoeg ruimte heeft voor het hele gezin of kies voor een originele trekkershut in de bossen of op het stuifduin. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien zodat u optimaal van uw welverdiende vakantie kunt genieten. Denk hierbij aan een fraai terras met een comfortabele loungeset, een luxe badkamer en een volledig ingerichte keuken. Naar wat voor soort huisje gaat uw voorkeur uit? Bekijk deze chalets en meer op de website van het vakantiepark en ontdek alle mogelijkheden die er voor u zijn.

– Chalet Bosdorp 
Chalet Egel
Chalet Taos
Chalet Ohara
Luxe chalet Specht
– En meer…

Ontdek de sfeervolle omgeving van het vakantiepark

U kunt natuurlijk heerlijk tot rust komen als u een chalet Veluwe huren. Maar de omgeving heeft u nog veel meer te bieden! Wat dacht u bijvoorbeeld van de golfbaan of het sfeervolle Bilthoven? Maak een ontspannende boswandeling of trek erop uit met uw auto of met de fiets. Na een actieve dag geniet u van een heerlijk drankje op het terras en in de avond schuift u aan in het restaurant. De kinderen vermaken zich bij de animatieclub en er komt zelfs een speciaal circus naar het vakantiepark. Neem een duik in het aangename zwembad en wassen doet u in de wasserette. Voor jong en oud is er dus meer dan genoeg te beleven en de huisjes kunt u reserveren via de website van het vakantiepark. Hier kunt u ook meteen de prijslijsten en de openingstijden van het park bekijken.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​