Bos Park Bilthoven

Luxe vakantiehuizen met vrij uitzicht Goudhaantje en Koperwiek

Prijs op aanvraag voor lange termijn huur

Welkom in de luxe 3-slaapkamer vakantiehuizen op Bos Park Bilthoven. Deze luxe ingerichte vakantiehuizen, genaamd Goudhaantje en Koperwiek, bieden elk plaats aan 6 personen en zijn geschikt voor zowel korte als lange termijn verhuur. Met een prachtig vrij uitzicht over het Duin, geniet u hier van een adembenemend panorama. De appartementen bieden een moderne en stijlvolle ambiance, waar comfort en design samenkomen.

De volledig uitgeruste keuken nodigt uit tot culinaire hoogstandjes of ontspannen diners met uw gezelschap. In de ruime woonkamer kunt u zich ontspannen op comfortabele meubels en genieten van hoogwaardige voorzieningen.
De slaapkamers van de appartementen zijn ontworpen met uw comfort in gedachten. Geniet van een welverdiende nachtrust op de luxe bedden om de volgende ochtend verfrist wakker te worden, klaar om de dag tegemoet te gaan.
De moderne badkamer is voorzien van hoogwaardige faciliteiten voor ultiem gemak.

Of u nu op zoek bent naar een kort uitstapje of een langer verblijf, de vakantiehuizen zijn een ideale keuze. Ervaar de combinatie van luxe en de prachtige natuurlijke omgeving van Bos Park Bilthoven. Reserveer vandaag nog uw droomvakantie en creëer blijvende herinneringen in de vakantiehuizen Goudhaantje of Koperwiek.

 Huisdieren zijn niet toegestaan.

Luxe vakantiehuis met vrij uitzicht

€ 1300
per week (vanaf)
Type: 6 persoons
Aantal slaapkamer(s): 3
Oppervlakte: 70m²
Verwarming: Ja
Eigen parkeerplaats: Ja
Contact gegevens

Bos Park Bilthoven
Burgemeester van der Borchlaan 7
3722 GZ Bilthoven

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over Luxe vakantiehuis met vrij uitzicht ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Hidden
Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​