Camping zomervakantie 2024

Vier uw zomervakantie van 2024 op de Utrechtse Heuvelrug. U bent van harte welkom op Bos Park Bilthoven. De Utrechtse Heuvelrug is volgens ons de mooiste regio in Nederland om uw vakantie te vieren samen met uw partner, gezin of familie. De Utrechtse Heuvelrug is vooral populair onder wandel- en fietsliefhebbers.

De natuur, rust en ruimte van de Utrechtse Heuvelrug ervaart u tijdens het uw zomervakantie 2024 op Bos Park Bilthoven. De camping, de naam zegt het al, ligt midden in het bos van Bilthoven. Voel de rust, ruimte en recreatie in een chalet, (luxe) tent, vouwwagen, duinwagen, caravan of camper op Bos Park Bilthoven.

Kamperen camping zomervakantie 2024

Bent u op zoek naar een rustige kampeerplek in het midden van het land? Wij ontvangen u graag tijdens de zomer van 2024 op één van onze ruime kampeerplaatsen op Bos Park Bilthoven. Tijdens de zomervakantie kunt u nog genoeg mooie plekjes uitzoeken met uw tent, vouwwagen, caravan of camper om te genieten van de Utrechtse Heuvelrug. Wanneer u niet beschikt over een kampeermiddel is onze de luxe glamping tent ‘CoCo Sweet’ perfect voor u. Voor de echte avonturiers is de duinwagen een echte aanrader tijdens de zomervakantie van 2024. Kortom: er zijn ontzettend veel mogelijkheden om te kamperen op Bos Park Bilthoven, midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Het hele seizoen genieten op een Comfort Seizoenplaats?

Wanneer u kiest voor een Comfort Seizoenplaats bent u van april tot en met oktober verzekerd van een extra grote kampeerplek midden in de Utrechtse natuur. Ook tijdens het campingseizoen in de zomervakantie van 2024. Dit zorgt gegarandeerd voor een zeker en prettig gevoel. Bovendien kunt u op vakantie wanneer u maar wilt. Een bijkomend voordeel is dat Bos Park Bilthoven centraal in Nederland ligt. Zo bent u snel bij uw seizoenplaats in de zomervakantie van 2024 op de Utrechtse Heuvelrug. Dat wordt genieten.

Over Bos Park Bilthoven

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek op de Utrechtse Heuvelrug om van uw heerlijke zomervakantie in 2024 te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of half schaduw kunnen vinden. Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de culturele steden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het de zomervakantie van 2023. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park. Er is echt ontzettend veel te beleven.

  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
  • Animatieteam in het zomerseizoen
  • Speeltuin met springkussen
  • Stuifduin met kabelbaan

Ontdek de prachtige heuvelrug

Het zuidelijke gedeelte van de heuvelrug, het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is heel aantrekkelijk om te bezoeken tijdens uw verblijf op onze camping tijdens de zomervakantie van 2024. Talloze fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied enorm interessant om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maken dit gebied bovendien extra uitnodigend voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, in Nationaal Park de Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. De heuvelrug omvat zesenvijftig gemarkeerde wandelroutes van twee tot eenentwintig kilometer, zodat er voor iedereen een geschikte route bij zit. Uw camping op de heuvelrug Bos Park Bilthoven is tijdens uw zomervakantie van 2024 een prima uitvalsbasis om te genieten van al het natuurschoon van de Utrechtse Heuvelrug.

Vragen / meer informatie?

Hebt u een vraag over Bos Park Bilthoven of de Comfort Seizoensplaatsen op ons park? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 030 22 86 777, info@greenspiritparken.nl of het contactformulier.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​