Sloep huren Vecht

Sloep huren Vecht

De Vecht, misschien wel de mooiste rivier van Nederland. En hoe kun je er beter van genieten door een sloep te huren en de prachtige idyllische omgeving vanaf het water te bekijken? De Vecht is een rivier met een rijke historie. Vanaf de Middeleeuwen werd het al gebruikt voor handelsverkeer en later in de gouden eeuw was het een doorvoerhaven van tal van goederen. Dat zie je nog goed terug in de omgeving en met name de karakteristieke gebouwen zoals kastelen, landhuizen en theekoepels langs het water. Met een lengt van 42 kilometer, een lage stroomsnelheid en een brede bedding Is het huren van een sloep voor op de Vecht ook voor de wat minder ervaren bestuurders een aanrader. De Vecht stroomt tussen de moeras- en plasgebieden van o.a Loosdrecht, Kortenhoef en Ankeveen door.

Partner voor verhuur van sloepen

Te midden van deze prachtige natuurlijk omgeving vindt u Chalet Parc De Vechtoever, direct aan de oever van de Vecht dus, in het schitterende buitengebied van Nederhorst den Berg. Voor verhuur van sloepen werken wij samen met Amsterdam Yachts. U kunt uw sloep eenvoudig via deze website reserveren. Het huren van een sloep kan voor een dagdeel (max. 5 uur) of een hele dag. De sloepen, geschikt voor 8 personen, liggen direct aan de oever van de Vecht bij ons park. U kunt dus direct op uw gehuurde sloep stappen en genieten van alle moois de regio te bieden heeft. Om u een sloep te huren hoeft u overigens niet op ons park verblijven. U kunt dus ook gewoon een dagje komen recreëren met een gehuurde sloep op de Vecht.

  • Verhuur van sloepen direct aan het park
  • Comfortabele, luxe sloepen
  • Geschikt voor 8 personen
  • Sloep huren voor hele of halve dag
  • Direct boeken via onze website
  • De Vecht is zeer geschikt voor pleziervaart
  • Handige plattegrond zodat u de mooiste plekjes kunt bezoeken

Gegarandeerd comfort

Net als op ons park stellen wij hoge eisen aan onze partners als het gaat om comfort voor onze klanten. U kunt er bij het huren van een sloep op de Vecht dus op rekenen dat u een geweldige tijd heeft. Ontdek nu de Vecht vanaf het water en geniet van de prachtige omgeving.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​