Kamperen Hemelvaart 2024

Vier het Hemelvaartsweekend 2024 op de Utrechtse Heuvelrug. Je bent van harte welkom op Camping Bos Park Bilthoven! De Utrechtse Heuvelrug is een prachtige regio in Nederland om je vakantie door te brengen met je familie. Ervaar de natuur, rust en ruimte van de Utrechtse Heuvelrug tijdens het voorseizoen op Bos Park Bilthoven, gelegen midden in het bos van Bilthoven. Geniet van het voorjaar en boek direct.

Kampeermogelijkheden:

Populair onder wandel- en fietsliefhebbers:

Kamperen op Camping Bos Park Bilthoven op de Utrechtse Heuvelrug in het hart van Nederland is werkelijk geweldig. Deze regio is volgens ons de mooiste streek in Nederland om te kamperen met je partner, gezin of familie, vooral voor liefhebbers van wandelen en fietsen. De natuur, rust en ruimte van de Utrechtse Heuvelrug ervaar je tijdens je verblijf op Bos Park Bilthoven. Geniet van de rust, ruimte en recreatie in een chalet, (luxe) tent, vouwwagen, duinwagen, caravan of camper op deze familiecamping in Utrecht met zwembad.

Het hele seizoen genieten op een Comfort Seizoenplaats:

Kies voor een Comfort Seizoenplaats en geniet van april tot en met oktober van een extra grote kampeerplek midden in de Utrechtse natuur, ook tijdens het campingvoorseizoen in 2024. Dit zorgt gegarandeerd voor een zeker en prettig gevoel. Bovendien kunt je op vakantie wanneer je maar wilt! Een bijkomend voordeel is dat Bos Park Bilthoven centraal in Nederland ligt, waardoor je snel bij je seizoenplaats op de Utrechtse Heuvelrug bent.

Kamperen Hemelvaart 2024-12

Over Bos Park Bilthoven | Green Spirit Parken:

Bos Park Bilthoven is dé plek op de Utrechtse Heuvelrug om van een heerlijke vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen vind je altijd je ideale plek in zon, schaduw of half schaduw. De omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de culturele steden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat je je niet hoeft te vervelen tijdens het voorseizoen. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park, zoals horeca met terras, een verwarmd buitenzwembad en peuterbad, een animatieteam in het zomerseizoen, een speeltuin met springkussen en een stuifduin met kabelbaan.

Boek nu voor het Hemelvaartsweekend 2024:

Wil je dit Hemelvaartweekend nog genieten op Bos Park Bilthoven? Boek dan nu je kampeerplaats of accommodatie. Voor vragen kun je contact opnemen met onze receptie.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​