Bootje huren Vecht

Bootje huren Vecht

Het huren van een bootje wordt steeds populairder. Niet gek ook, gezien de zomers in Nederland alleen maar langer en warmer lijken te worden. Waar kun je op een warme dag beter verblijven dan op het water? En wil je een bootje huren, dan is een dagdeel of dag op de Vecht een absolute aanrader. Wij bieden uitstekende mogelijkheden om een bootje (sloep) te huren direct op ons park aan de Vecht en te reserveren via onze website. Voor verhuur van bootjes werken wij samen met onze partner Amsterdam Yachts. U hoeft overigens niet op ons park te verblijven om een bootje te kunnen huren. Iedereen is welkom.

Opstapplaats op ons park

U stapt dus op de boot, direct op ons park. Er is voldoende parkeergelegenheid. Wij hebben voor u diverse prachtige routes uitgestippeld, langs de mooiste plekjes. Ook vind u tal van leuke en goede restaurants en terrasje op de route. Ontdek de Vecht en de Loosdrechtse plassen vanaf het water in uw gehuurde bootje. Met familie, vrienden of collega’s. Het huren van een bootje op de Vecht is een belevenis op zich.

Een echt dagje uit

Langs de Vecht zijn tal van bezienswaardigheden. U kunt het huren van een bootje dus uitstekend combineren met een bezoek aan:

  • Slot Zuylen
  • Korenmolen de Ruiter
  • Westbroekse Zodden
  • Kasteel De Haar
  • Fort Tienhoven
  • De Trouwe Waghter
  • Fort Spion
  • En nog veel meer

Eenvoudig een bootje huren

Een bootje huren op de Vecht is een belevenis voor jonge en oud. Omdat de Vecht breed is en een lage stroomsnelheid kent, is het ook voor de minder ervaren bestuurder goed te doen. De bootjes die wij verhuren zijn wendbaar en comfortabel. Wij geven u graag advies waar u het beste kunt gaan met uw gehuurde bootje. Klik door naar onze website. Via een aantal klikken huurt u uw bootje en kunt u direct opstappen bij ons park. Wil u meer informatie over ons park Chalet Parc De Vechtoever of de mogelijkheden voor het huren van een bootje op de Vecht? Neem dan vrijblijvend contact op of boek direct.  

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​