Green Spirit Parken

Green Spirit Parken streeft er naar op de door haar geëxploiteerde parken een sfeer van rust en ruimte te creëren in een natuurlijke omgeving. Uw eigen natuurlijke recreatieplaats aan de bosrand of oever van een rivier.

Door de ruime opzet en de goed doordachte regelgeving behoudt een Green Spirit Park zijn buitenplaatswaarde en blijft de natuurlijke sfeer gewaarborgd. Geniet van de unieke locaties van Green Spirit Parken, uw natuurlijke recreatieplaats.

Châlet Parc De Vechtoever

Châlet Parc De Vechtoever ligt aan de rivier de Vecht in het schitterende buitengebied van het fraaie plaatsje Nederhorst den Berg. De ligging aan de Vecht maakt dit park heel bijzonder voor de liefhebbers van water en bootjes. Het park heeft dan ook eigen aanlegvoorzieningen voor uw boot aan de oever van de Vecht. De sfeer van water is ook binnen het park ruim aanwezig want er zijn grote waterpartijen met wandelpaden en bruggetjes. Delen van het park en de aangrenzende omgeving zijn natuurgebied. Met recht een groen-blauwe oase in een zeer fraai en rustig landschap. Het park zelf is ook een oase van rust want er is geen recreatieprogramma. De filosofie is dat de bewoners voor de rust komen en zichzelf willen en kunnen vermaken.

Bos Park Bilthoven

Bos Park Bilthoven ligt aan het begin van de Utrechtse Heuvelrug midden in Nederland. Hier wandel of fiets je langs de vele buitenplaatsen, landgoederen, Loosdrechtse plassen, door eeuwenoude bossen, langs stuifduinen of over uitgestrekte heidevelden. Op deze unieke plek, midden in het bos, aan de rand van Bilthoven ligt ons mooie, rustige recreatiepark. Bos Park Bilthoven is de start van een veelzijdige vakantie.

De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons vakantiepark, het nabij gelegen dorp Lage Vuursche en de steden Utrecht & Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens uw vakantie.