Chalet huren voor langere tijd Loosdrecht

Bent u op zoek naar een tijdelijke huisvesting voor een langere tijd vlakbij Loosdrecht? Op Châlet Parc De Vechtoever bent u voor een langere periode van harte welkom in één van onze chaletsDe minimale huurtermijn (buiten het hoogseizoen) bedraagt één maand en de accommodaties worden voor een periode van maximaal 9 maanden verhuurd. Op het vakantiepark vindt u diverse chalets met een keurige inrichting. Onze gasten zijn het er over eens dat het de ideale plek is om een tijdelijk een chalet of vakantiehuis te huren, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing of verhuizing. De prachtige Hornpolder, de kronkelende Vecht en de Loosdrechtse Plassen... U ervaart gegarandeerd een oase van rust tijdens een langere periode op Châlet Parc De Vechtoever.

Huur een tijdelijke chalet voor een langere periode

De langhuur chalets op ons park in de nabijheid van Loosdrecht zijn geschikt voor 1 tot 4 personen. Het vakantiehuis, genaamd ‘Chalet Bommelstein’, heeft een oppervlake van 44 m2, 2 slaapkamers en een verzorgde inrichting. Bovendien beschikken de chalets over een extra grote douche en een CV verwarming. Onze chalets zijn dus erg geschikt voor een langdurig verblijf op Chalêt Parc De Vechtoever, zeker als u in de natuur rondom Loosdrecht wilt zijn.

Tijdelijke huisvesting op Châlet Parc De Vechtoever? Dit zijn de voordelen:

✓ Geschikt voor 1 tot 4 personen

✓ Perfecte plek om tot rust te komen

✓ Natuurlijke- en waterrijke omgeving

✓ Gelegen aan de rivier de Vecht

✓ In de nabijheid van de Loosdrechtse Plassen

Meer informatie over een chalet huren voor een langere tijd?

Wilt u meer informatie ontvangen over hoe u een chalet kunt huren voor een langere tijd in de buurt van Loosdrecht? Neem gerust contact op met de medewerkers van Châlet Parc De Vechtoever van Green Spirit Parken. Klik op onderstaande button of bel (0294) 25 16 92. Wij helpen u graag!

Over Châlet Parc De Vechtoever | Green Spirit Parken

Châlet Parc De Vechtoever is gelegen in een oase van rust midden in de Hornpolder. Door de Hornpolder stroomt de Vecht, een rivier die in verbinding staat met de bekende Loosdrechtse Plassen. Het vakantiepark ligt dus op een schitterende, waterrijke plek om volop te kunnen genieten van Rust, Ruimte en Recreatie. Door de unieke locatie is Châlet Parc De Vechtoever meer dan geschikt om een langere tijd in een chalet te verblijven, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing of verhuizing.