vacature-financieel-administratief-manager-gsp
Ben jij klaar voor een volgende uitdaging als ervaren

Financieel administratief manager?

Green Spirit Parken is op zoek naar een gedreven professional die bekend is met financiële en administratieve processen en die graag de verantwoordelijkheid neemt. 

In deze functie heb je een breed scala aan taken.

Verantwoordelijkheid voor de front office maar speelt ook een cruciale rol bij werk- en management overleggen en fungeert als eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen met ons boekingssysteem. Je werkt dan ook in nauw overleg samen met de sitemanagers van twee parken en de directeur.

Controle van reserveringen en crediteurenbeheer

Met een scherp oog voor detail zorg je ervoor dat onze verhuurovereenkomsten nauwkeurig worden bijgehouden. Niet alleen ben je verantwoordelijk voor de facturatie van diverse diensten, waaronder kamperen, jaarplaatsen, energie en horeca, maar je staat ook in contact met touroperators (bijv. Airbnb, ANWB). Je past dynamic pricing toe volgens de laatste trends en ontwikkelingen. Als superuser weet jij alles uit ons reserveringspakket te halen en help jij collega’s nog efficiënter te werken. Handiger werken en niet harder is een speerpunt.

Andere werkzaamheden zijn:
• E-mail marketing
• Selectie en inzet van stagiaires
• Receptie HR zaken
• Website controleren en (deels) bijhouden
•  Welkomstmagazine up to date houden

Wat bieden we jou?

➡ We bieden een verantwoordelijke functie met de bijbehorende vrijheden die in 4 dagen uit te voeren is. Andere invulling (3 of 5 dagen) in overleg. 

➡ Wij volgen de CAO Recreatie waarbinnen je een aantrekkelijk beloningspakket kunt verwachten

➡ Een contract van 3-5 dagen (in overleg) voor bepaalde tijd met uitzicht op vast

➡ Een veelzijdig, enorm gezellig team

Wat neem je mee? 

We zoeken iemand met minimaal 10 jaar werkervaring. Ervaring met aansturing van commerciële binnendienst, verkoopafdeling, front office of vergelijkbare klantgerichte omgevingen is essentieel om in deze functie het goed naar je zin te hebben.

Je werkt op meerdere plekken met de nadruk op Bilthoven en moet daarvoor eigen vervoer hebben. Het beste is als je in de regio tussen Utrecht en Amsterdam woonachtig bent.

MBO+/HBO opleiding

Pro-actief

Solliciteren 

Klinkt dit als een uitdaging die jou op het lijf geschreven is? Neem dan snel contact met ons op. Stuur een mail met CV naar
info@green-spirit.nl of gebruik onderstaand formulier.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​