Tijdelijke woonruimte vakantiepark Vechtstreek

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte op een vakantiepark in de Vechtstreek? Op Châlet Parc De Vechtoever bent u voor een langere periode van harte welkom in één van onze chalets. Op het vakantiepark vindt u diverse chalets met een keurige inrichting. Onze gasten zijn het er over eens dat het de ideale plaats is om tijdelijk een chalet of vakantiehuis te huren, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing of verhuizing. De prachtige Hornpolder, de kronkelende Vecht… U ervaart gegarandeerd een oase van rust in uw tijdelijke woonruimte op het vakantiepark.

Huur een tijdelijke woonruimte in de Vechtstreek

De vakantiehuisjes op ons vakantiepark in de Vechtstreek zijn geschikt voor 1 tot 4 personen. Het vakantiehuisje, genaamd ‘Chalet Bommelstein’, heeft een oppervlake van 44 m2, 2 slaapkamers en een verzorgde inrichting. Het chalet is dus meer dan geschikt om de tijd te overbruggen tussen de aankoop van een ander huis of tijdens een verbouwing. Bovendien beschikken de chalets over een extra grote douche en een CV verwarming. Kortom: onze chalets zijn zorgvuldig ingericht als tijdelijke woonruimte waardoor u voor een langere tijd op Chalêt Parc De Vechtoever kunt verblijven.

Vakantiegevoel in uw tijdelijke woonruimte

Een tijdelijke woonruimte op ons vakantiepark in de Vechtstreek is niet alleen praktisch, maar het geeft ook een vakantiegevoel! Wij begrijpen goed dat u na de verhuizing of tijdens uw verbouwing toe bent aan rust. Tijdens uw tijdelijke verblijf in de Vechtstreek kunnen we deze rust garanderen. Zo heeft u het gevoel dat u elke dag op vakantie bent. Heerlijk toch?

Tijdelijke woonruimte in de Vechtstreek? Dit zijn de voordelen:

✓ Geschikt voor 1 tot 4 personen
✓ Perfecte plek om tot rust te komen
✓ Natuurlijke- en waterrijke omgeving
✓ Gelegen aan de rivier de Vecht
✓ Vlakbij Amsterdam, Hilversum en andere grote steden

Meer informatie over een tijdelijke woonruimte op ons vakantiepark?

Wilt u meer informatie ontvangen over hoe u een chalet kunt huren voor een langere tijd in de Vechtstreek? Neem gerust contact op met de medewerkers van Châlet Parc De Vechtoever van Green Spirit Parken. Klik op onderstaande button of bel (0294) 25 16 92. Wij helpen u graag aan een tijdelijke woonruimte!

Over Châlet Parc De Vechtoever | Green Spirit Parken

Châlet Parc De Vechtoever is gelegen in een oase van rust midden in de Hornpolder (Vechtstreek). Hoewel hier de stad ver weg lijkt kunt u voor een langere termijn onbezorgd verblijven nabij het water van de kronkelende Vecht en de Loosdrechtse plassen. Het park is dé perfecte uitvalsbasis midden in de Vechtstreek, bijvoorbeeld tijdens uw verbouwing of verhuizing.