Tijdelijke woonruimte vakantiepark Bussum

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte op een vakantiepark vlakbij Bussum? Op Châlet Parc De Vechtoever bent u voor een langere periode van harte welkom in één van onze chalets. Op het vakantiepark vindt u diverse chalets met een keurige inrichting. Onze gasten zijn het er over eens dat het de ideale plaats is om tijdelijk een chalet of vakantiehuis te huren, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing of verhuizing. De prachtige Hornpolder, de kronkelende Vecht… U ervaart gegarandeerd een oase van rust in uw tijdelijke woonruimte op het vakantiepark. En dat op steenworp afstand van Bussum.

Huur een tijdelijke woonruimte op vakantiepark Bussum

De vakantiehuisjes op ons vakantiepark zijn geschikt voor 1 tot 4 personen. Het vakantiehuis, genaamd ‘Chalet Bommelstein’, heeft een oppervlake van 44 m2, 2 slaapkamers en een verzorgde inrichting. Het chalet is dus meer dan geschikt om de tijd te overbruggen tussen de aankoop van een ander huis of tijdens een verbouwing. Bovendien beschikken de chalets over een extra grote douche en een CV verwarming. Kortom: onze chalets zijn zorgvuldig ingericht als tijdelijke woonruimte waardoor u voor een langere tijd op Chalêt Parc De Vechtoever kunt verblijven.

Vakantiegevoel in uw tijdelijke woonruimte

Een tijdelijke woonruimte op een vakantiepark is niet alleen praktisch, maar het geeft ook een vakantiegevoel! Wij begrijpen goed dat u na de verhuizing of tijdens uw verbouwing toe bent aan rust. Tijdens uw verblijf op ons vakantiepark kunnen we deze rust garanderen, en dat dichtbij Bussum. Zo heeft u het gevoel dat u elke dag op vakantie bent. Heerlijk toch?

Tijdelijke huisvesting dichtbij Bussum? Dit zijn de voordelen:

✓ Geschikt voor 1 tot 4 personen
✓ Perfecte plek om tot rust te komen
✓ Natuurlijke- en waterrijke omgeving
✓ Gelegen aan de rivier de Vecht
✓ Vlakbij Amsterdam, Hilversum en Bussum

Meer informatie over een tijdelijke woonruimte op ons vakantiepark?

Wilt u meer informatie ontvangen over hoe u een chalet kunt huren voor een langere tijd in de buurt van Bussum? Neem gerust contact op met de medewerkers van Châlet Parc De Vechtoever van Green Spirit Parken. Klik op onderstaande button of bel (0294) 25 16 92. Wij helpen u graag aan een tijdelijke woonruimte nabij Bussum!

Over Châlet Parc De Vechtoever | Green Spirit Parken

Châlet Parc De Vechtoever is gelegen in een oase van rust midden in de Hornpolder (vlakbij Bussum). Hoewel hier de stad ver weg lijkt kunt u voor een langere termijn onbezorgd verblijven nabij het water van de kronkelende Vecht en 't Gooi Het park is een perfecte uitvalsbasis bij Bussum, bijvoorbeeld tijdens uw verbouwing of verhuizing.