Tijdelijke woonruimte Amsterdam

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte voor een langere tijd nabij Amsterdam? Op Châlet Parc De Vechtoever bent u voor een langere periode van harte welkom in één van onze chalets. Op het vakantiepark vindt u diverse chalets met een keurige inrichting. Onze gasten zijn het er over eens dat het de ideale woonomgeving is om een tijdelijk een chalet of vakantiehuis te huren, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing of verhuizing. De prachtige Hornpolder, de kronkelende Vecht… U ervaart gegarandeerd een oase van rust in uw tijdelijke woonruimte op Châlet Parc De Vechtoever. En dat op steenworp afstand van onze hoofdstad Amsterdam!

Huur een tijdelijke woonruimte op vakantiepark A'dam

De tijdelijke woonruimtes op ons park in de nabijheid van Amsterdam zijn geschikt voor 1 tot 4 personen. Het vakantiehuis, genaamd ‘Chalet Bommelstein’, heeft een oppervlakte van 44 m2, twee slaapkamers en een verzorgde inrichting. Bovendien beschikken de chalets over een extra grote douche en een CV verwarming. Onze langhuur chalets zijn dus erg geschikt voor tijdelijke huisvesting op Chalêt Parc De Vechtoever, zeker als u in de buurt van Amsterdam wilt zijn.

Tijdelijke huisvesting op Châlet Parc De Vechtoever? De voordelen:

✓ Vlakbij de hoofdstad Amsterdam

✓ Geschikt voor 1 tot 4 personen

✓ Perfecte plek om te overbruggen (tijdens verbouwing/verhuizing)

✓ Natuurlijke- en waterrijke omgeving

✓ Gelegen aan de rivier de Vecht

Meer informatie over een chalet huren op ons park?

Wilt u meer informatie ontvangen over hoe u een woonruimte kunt huren op ons vakantiepark in de buurt van Amsterdam? Neem gerust contact op met de medewerkers van Châlet Parc De Vechtoever van Green Spirit Parken. Klik op onderstaande button of bel (0294) 25 16 92. Wij helpen u graag!