Update ivm Corona-virus

Wij zijn op onze parken telefonisch en per email bereikbaar en de eigenaren en huurders van chalets kunnen daar verblijven. Om het risico op besmetting te verlagen is het uitnodigen van gasten en visite op dit moment beperkt toegestaan. Omdat de gezondheid van onze gasten en ons personeel voorop staan volgen wij de adviezen die het RIVM heeft opgesteld nauwlettend op en geven wij gehoor aan de oproep van minister-president Rutte. Al onze medewerkers zijn hierover geïnformeerd en krijgen de juiste richtlijnen mee. Zodra er nieuwe richtlijnen komen, geven we die direct door aan de medewerkers. Alles is er op gericht om besmetting te voorkomen

Oase van Rust

Gelegen aan de rivier de Vecht in het schitterende buitengebied van Nederhorst den Berg ligt Châlet Parc De Vechtoever. De Vecht stroomt tussen de moeras- en plasgebieden van o.a Loosdrecht, Kortenhoef en Ankeveen door. Het park is gelegen in een oase van rust hier midden in de de Hornpolder lijkt de stad ver weg en kunt u onbezorgd genieten van de natuur en het water van de kronkelende Vecht.

Op de Vechtoever is het mogelijk uw eigen chalet op een uniek park tussen Amsterdam en ‘t Gooi te realiseren. Er zijn nog ruime kavels v.o.n. te koop tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Châlet Parc De Vechtoever is gelegen in een bijzonder fraai landschap en een oase van rust.