Bos Park Bilthoven

Beste bezoeker, 

Momenteel krijgen wij veel vragen over ons Corona beleid. Via de link hieronder leest u alle informatie. 

Klik hier om naar onze Corona update pagina te gaan.

De start van een veelzijdige vakantie

Recreatiepark Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek om van een heerlijke vakantie te genieten. Door de unieke ligging temidden van bossen en zandverstuivingen zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of half schaduw kunnen vinden. Bos Park Bilthoven is een natuurterrein op de Utrechtse Heuvelrug. Deze unieke locatie met mooie oude vliegdennen ligt midden in een bos- en stuifzandgebied en op loopafstand van Bilthoven.

In het zomerseizoen bieden wij voor een gezin met kinderen een animatieteam, een verwarmd (middels zonnepananelen) buitenzwembad en peuterbad, het springkussen, de speeltuin en het stuifduin met kabelbaan. Maar ook als u van uw rust wilt genieten zijn er vele plaatsen waar u als enig gezelschap de konijntjes, spechten en eekhoorns zult hebben.
De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van Bos Park maar ook de culturele steden als Utrecht en Amersfoort op korte afstand doen daar nog een schepje bovenop. Op fietsafstand is het nieuwe Nationaal Militair Museum in Soesterberg te vinden. Op loopafstand ligt het centrum van Bilthoven voor al uw boodschappen. Daar vindt u tevens het station en bent u in 9 minuten in Utrecht of Amersfoort. Uw trouwe viervoeter is ook welkom op Bos Park Bilthoven (maximaal 2 huisdieren). In onze horeca gelegenheid kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Op het terras met uitzicht op het zwembad is het heerlijk vertoeven met een drankje.