Klantenservice

Bos-park-bilthoven-alle-openingstijden

Bos Park Bilthoven

Onderstaand een overzicht van de openingstijden van de receptie van Bos Park Bilthoven.

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
openingstijden-chalet-parc-de-vechtoever-greenspirit

Châlet Parc De Vechtoever

Onderstaand een overzicht van de openingstijden van de receptie van Châlet Parc De Vechtover.

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Bos-park-bilthoven-alle-openingstijden

Bos Park Bilthoven

Bos Park Bilthoven
Burgemeester van der Borchlaan 7
3722 GZ Bilthoven

contact-chalet-parc-de-vechtoever-greenspirit

Châlet Parc De Vechtoever

De Vechtoever
Eilandseweg 32
1394 JG Nederhorst den Berg

Over Green Spirit Parken

Green Spirit Parken streeft er naar op de door haar geëxploiteerde parken een sfeer van rust en ruimte te creëren in een natuurlijke omgeving. Uw eigen natuurlijke recreatieplaats aan de bosrand of oever van een rivier.

Door de ruime opzet en de goed doordachte regelgeving behoudt een Green Spirit Park zijn buitenplaatswaarde en blijft de natuurlijke sfeer gewaarborgd. Geniet van de unieke locaties van Green Spirit Parken, uw natuurlijke recreatieplaats.

Châlet Parc De Vechtoever

Châlet Parc De Vechtoever ligt aan de rivier de Vecht in het schitterende buitengebied van het fraaie plaatsje Nederhorst den Berg. De ligging aan de Vecht maakt dit park heel bijzonder voor de liefhebbers van water en bootjes. Het park heeft dan ook eigen aanlegvoorzieningen voor uw boot aan de oever van de Vecht. De sfeer van water is ook binnen het park ruim aanwezig want er zijn grote waterpartijen met wandelpaden en bruggetjes. Delen van het park en de aangrenzende omgeving zijn natuurgebied. Met recht een groen-blauwe oase in een zeer fraai en rustig landschap. Het park zelf is ook een oase van rust want er is geen recreatieprogramma. De filosofie is dat de bewoners voor de rust komen en zichzelf willen en kunnen vermaken.

Bos Park Bilthoven

Bos Park Bilthoven ligt aan het begin van de Utrechtse Heuvelrug midden in Nederland. Hier wandel of fiets je langs de vele buitenplaatsen, landgoederen, Loosdrechtse plassen, door eeuwenoude bossen, langs stuifduinen of over uitgestrekte heidevelden. Op deze unieke plek, midden in het bos, aan de rand van Bilthoven ligt ons mooie, rustige recreatiepark. Bos Park Bilthoven is de start van een veelzijdige vakantie.

De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons vakantiepark, het nabij gelegen dorp Lage Vuursche en de steden Utrecht & Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens uw vakantie.

Ontwerp zonder titel - 2023-11-30T113537.363

Lees de veelgestelde vragen

Reserveren en betalen
Wat zijn de bijkomende kosten?

Verblijf in een verhuuraccommodatie

Borg

• Borg voor het chalet van 1 maand huur.
• Borg voor de slagboompas van €45

Eenmalige kosten

• Reserveringskosten online (€10) of aan de balie (€17,50)
• Eindschoonmaak €175 (in geval van een huisdier: €225)
• Toeristenbelasting van €1,02 p.p.p.n met een maximum van €108,12 per 6 maanden. Als u woonachtig bent in gemeente De Bilt, komt dit te vervallen.

Maandelijkse kosten

• De huur van het chalet
• €250 voorschot energie per maand (Uw daadwerkelijk verbruik wordt berekend op basis van de meterstanden.)
• €35 internet per maand

Huurtoeslag juli en augustus
• In de maanden juli en augustus rekenen wij een huurtoeslag van €200 per maand in verband met het hoogseizoen. Deze toeslag komt boven op de maandelijkse huurprijs.

Verblijf op een kampeerplaats

Borg

• Borg voor de slagboompas van €45

Eenmalige kosten

• Reserveringskosten online (€10) of aan de balie (€17,50)
• Toeristenbelasting van €1,02 p.p.p.n. Als u woonachtig bent in gemeente De Bilt, komt dit te vervallen.

Ik heb online een boeking geplaatst, is deze nu definitief?

Ja, deze is definitief. Wij sturen automatisch een reserveringsbevestiging per mail. Heeft u na 24 uur nog niks ontvangen? Check dan even uw spambox of neem gerust contact met ons op via info@bosparkbilthoven.nl.

Hoe kan ik mijn reservering annuleren?

U kunt uw boeking annuleren door te bellen naar +31 30 2286777 of te mailen naar info@bosparkbilthoven.nl. Tijdens uw boeking kunt u zich verzekeren met ons annuleringsfonds. Wij rekenen hiervoor 4,50% maal de kale huurprijs (excl. €3,50 administratiekosten). Op alle reserveringen zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier bekijken.

Wanneer en hoe moet ik mijn verblijf betalen?

Als u verblijft op een kampeerplaats moet u het volledige bedrag in één keer voldoen. Voordat u incheckt moeten alle openstaande betalingen voldaan zijn. Als u in een van onze chalets verblijft zult u eerst een aanbetaling voor de borg moeten doen en kunt u het restant van de betaling later voldoen. Op de reserveringsbevestiging vindt u de details vinden over uw specifieke aanbetalingstermijn en betaalmethode. De eerste maand huur dient altijd voor aankomst te worden voldaan. Belangrijk om te weten is dat wij bij de receptie geen contant geld accepteren.

Aankomst en vertrek
Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Inchecken

Inchecken voor uw kampeerplaats is op de dag van aankomst mogelijk tussen 13:00 en 17:00 uur. Inchecken voor uw verhuuraccommodatie is op de dag van aankomst mogelijk tussen 15:00 en 17:00 uur. Inchecken op een ander tijdstip dan hiervoor aangegeven kan uitsluitend in overleg met de receptie.

Uitchecken

Uitchecken van uw kampeerplaats is op de dag van vóór 11:00 uur. Uitchecken van uw verhuuraccommodatie is op de dag van vertrek vóór 10:30 uur. Als u op de dag van vertrek vóór 09:00 uur wenst te vertrekken (en op zondag vóór 10:00 uur), kunt u dat aangeven bij de receptie.

Kan ik mijn auto op het park parkeren?

Bij onze verhuurchalets en seizoenplaatsen is er parkeergelegenheid voor één auto. Bij de kampeerplaatsen is het niet mogelijk om te parkeren bij uw plaats. Er is bij de hoofdingang en op het park gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s?

Ja, er zijn laadpalen voor elektrische auto’s aanwezig op het park. Wij hebben twee laadpalen beschikbaar.

Mijn verblijf

Mag ik mijn huisdier meebrengen?

Huisdieren zijn toegestaan op de kampeerplaatsen, seizoenplaatsen en in bijna alle verhuurchalets. Huisdieren zijn niet toegestaan in de Luxe Chalet, Chalet Taos, Chalet Ohara, Klapkot, IRM, de Duinwagen en de Coco Sweet. U mag één huisdier meenemen per accommodatie. Meerdere huisdieren is alleen mogelijk in overleg. Voor de kampeerplaats geldt een toeslag van €1,50 per dag. Voor de verhuuraccommodaties geldt een toeslag van € 50 per maand, een additionele € 500 borg en € 225 schoonmaakkosten (de schoonmaakkosten van € 175 komen te vervallen, u betaalt enkel deze schoonmaakkosten). Wij beschikken niet over hondentoiletten of dergelijke. Wij willen u dan ook vriendelijk doch dringend verzoeken om uw huisdier buiten de toegangspoort uit te laten. Als u met uw huisdier over het park wandelt, moet uw huisdier aangelijnd zijn.

Mogen vrienden en familie op bezoek komen?

Uw visite is van harte welkom bij uw accommodatie. Zij mogen hun auto parkeren op de algemene parkeerplaats bij de hoofdingang, vóór de slagbomen. Uw visite mag helaas geen gebruik maken van het zwembad. Als uw visite wil overnachten kan dat mits u het maximale personenaantal van de accommodatie niet overschrijdt. Meld dit op tijd bij de receptie. Wij rekenen een toeslag van €3,50 per persoon per nacht.

Zijn handdoeken, bedlinnen en beddengoed inbegrepen in de verhuuraccommodatie?

Als u deze geboekt hebt, ligt er bij aankomst een lakenpakket voor u klaar in de verhuuraccommodatie. U kunt altijd een lakenpakket boeken bij de receptie. Wij hebben helaas geen handdoeken beschikbaar.

Mag ik roken in de verhuuraccommodatie?

Nee, u mag niet roken in de verhuuraccommodatie of andere binnenruimtes op ons park.

Is er gratis WIFI op het parkterrein?

Op de kampeerplaatsen is WIFI gratis. De WIFI is openbaar en u kunt hier zonder code gebruik van maken. De verhuuraccommodaties hebben een eigen internetmodem. De toeslag voor internet in de verhuuraccommodaties is € 35 per maand.

Is er een wasserette op het park?

Ja, er is een wasserette. Bij de receptie kunt u was- en douchetegoed opladen op uw slagboompas of op een aparte douchepas. Het opladen van de passen kan ook bij het oplaadpunt naast de wasserette. Opladen naast de wasserette kan met muntgeld en per pin.

Overige

Kan ik een chalet voor een lange periode huren?

Ja, u kunt voor langere tijd een chalet huren. De maximale huurperiode is 9 maanden. Het is niet mogelijk om in te schrijven op het adres van ons park of te huren voor arbeidsmigranten.

Wat is de minimale huurperiode voor een chalet?

De minimale huurperiode betreft standaard één maand. Mocht u korter willen huren, neem dan contact met ons op.

Zijn de internet- en schoonmaakkosten verplicht bij de huur?

Ja, deze kosten zijn verplicht. De kosten bedragen €35 per maand voor het internet en €175 voor de eindschoonmaak (€225 in het geval dat u een huisdier meeneemt).

Is er een schuur aanwezig bij de huuraccommodaties?

Nee, er is geen schuur aanwezig bij de chalets.

Mag ik een tent bij mijn chalet plaatsen?

Nee, u mag geen tent of iets dergelijks bij het chalet plaatsen.

Hebben jullie een fietsenstalling?

Ja, er is een afgesloten (onoverdekte) fietsenstalling op het park. Tegen betaling van een borg van € 25 ontvangt u een sleutel voor de fietsenstalling.

Kan ik een accommodatie onderverhuren?
Nee, het is niet mogelijk om een accommodatie onder te verhuren.

Kan ik met een groep reserveren?

Ja, dat is mogelijk in overleg. Wanneer u met een groep wenst te reserveren, willen wij u verzoeken om contact met ons op te nemen. Dit kan van maandag tot en met zaterdag van 9:00-17:00 uur en op zondag van 10:00-17:00 door te bellen naar (030) 22 86 777, of door te mailen naar info@bosparkbilthoven.nl.

Wat zijn de huishoudelijke regels?
Onze huishoudelijke regels kunt u hier bekijken.

Zijn de accommodaties geschikt voor rolstoelafhankelijke gasten?
De verhuuraccommodaties zijn standaard recreatiewoningen en niet makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Is het mogelijk om te barbecueën op het park?

Barbecueën is alleen toegestaan op gas of elektra. Uit oogpunt van brandpreventie en veiligheid zijn kolen, open vuur en dergelijke verboden.

Is er een kampeerwinkel op het park aanwezig?

Nee, op het park is er geen kampeerwinkel aanwezig. Er zijn wel winkels in de directe omgeving van het park; het centrum van Bilthoven is ongeveer 5 minuten fietsen.

Is het zwembad toegankelijk voor visite en mensen van buiten het park?

Nee, wij zijn geen openbaar zwembad en hebben beperkte capaciteit. Het zwembad is dan ook uitsluitend voor parkgasten.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​