Corona Update Green Spirit Groep

Omdat de gezondheid van onze gasten en ons personeel bij Green Spirit voorop staat volgen wij de adviezen die het RIVM heeft opgesteld nauwlettend op en geven wij gehoor aan de oproep van minister-president Rutte.

Wij verzoeken onze gasten met klem om zich aan de 1,5 meter regel te houden!

Corona Updates Bos Park Bilthoven

Het coronavirus houdt ons nog steeds in zijn greep. Om de gezondheid van onze medewerkers en gasten te kunnen waarborgen is de receptie geslotenZo proberen wij het aantal contactmomenten zoveel mogelijk te beperken.

Wij zijn uitsluitend telefonisch en per mail bereikbaar. Voor dringende zaken die niet per telefoon of mail afgehandeld kunnen worden, kunt u een afspraak maken. Wanneer u een afspraak heeft op de receptie is het dragen van een mondkapje verplicht.

Het camping gedeelte van ons park is inmiddels geopend en er zijn nog plaatsen beschikbaar voor caravans en campers. De toiletgebouwen zijn m.i.v. 15 juni geopend, met beperkingen om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen.
De beperkte openingstijden van de wasserette zullen vooralsnog van kracht blijven.

Corona Update Châlet Parc De Vechtoever

Het kinderzwembad zal begin juli weer opengaan. Het bad is alleen toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar. De beperkte openingstijden van de wasserette zullen vooralsnog van kracht blijven.