Arrangementen

Golfarrangement

Er is niets zo ontspannend als een balletje slaan op de golfbaan. Terwijl u deze geweldige sport uitoefent, geniet u van de rustgevende sfeer op de baan. Een balletje slaan combineren met een verblijf op een prachtig vakantiepark? Kom dan naar Bos Park Bilthoven. Bos Park Bilthoven ligt direct naast Golfpark De Biltse Duinen.

Nadat u een hele dag op de baan heeft gestaan, komt u in onze vakantiewoningen of op onze kampeerplaatsen met veel rust en ruimte tot uzelf en maakt u zich klaar voor een nieuwe dag vol golfplezier. Bovendien ligt Bos Park Bilthoven in een mooie en natuurrijke omgeving, waardoor u ook een prachtige fiets- of wandeltocht kunt maken.

Heeft u nog nooit eerder gegolfd, maar zou u dit wel graag willen leren? Ook dan bent u bij Bos Park Bilhoven aan het juiste adres. In samenwerking met Golfpark De Biltse Duinen is het nu mogelijk om tijdens een verblijf op Bos Park Bilthoven een korte en intensieve golf cursus te volgen, waarbij u als startende golfer uw handicap behaalt (voorheen GVB). De cursus wordt gegeven in 4 dagdelen. De golfcurus is te boeken voor € 325. U kunt de golfcursus toevoegen tijdens het maken van de online reservering.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​